Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Krokusbollen
Uitverkocht

Krokus Blauw & Wit

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Crocus
Uitverkocht
Krokussen zijn ideale bloembolletje om in groepen voorin in de bloemenborder te planten, of langs paden en wegen. U kunt ze ook in potten, containers en bloembakken planten, om uw huis en tuin op te vrolijken. Vooral aangeplant in grote groepen komen krokussen bijzonder mooi tot hun recht. Krokusbollen zijn onderhoudsarm en zeer geschikt om te laten verwilderen in de tuin; bijvoorbeeld in het gras, het bos en onder bomen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Krokus Blauw & Wit is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Krokus Blauw & Wit kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Krokus Blauw & Wit kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Krokus Blauw & Wit voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Krokusbollen
Specificaties
sku 405-J-307300
Levertijd 2D
Plantmaand september   oktober   november   december  
Bloeimaand februari   maart  
Planttype Krokus Krokus
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt bloembollen   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Kleur Blauw   Wit  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Crocus