Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Krokusbollen
Uitverkocht

Crocus Blue Pearl

€5,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Crocus Chrysanthus

Crocus Blue Pearl is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Crocus Blue Pearl kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Crocus Blue Pearl kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Crocus Blue Pearl voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Krokus Blue Pearl is een opvallende, vroegbloeiende lentebol met opvallende blauwpaarse bloemen, lichter van binnen en met een zonnig geel hart. In het Engels wordt deze soort ook Snow Crocus genoemd. De bloemen komen op als juweeltjes in de nog grauwe voorseizoen. Ideaal om te laten naturaliseren in het gazon of de bloemborder.  
Toon alle Krokusbollen
Specificaties
sku 410-F-97147
Levertijd 2D
Plantmaand september   oktober   november   december  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Bloeimaand januari   februari   maart  
Kleur Blauw  
Produkt bloembollen Voorjaarsbloeiers
Planttype Krokus
Standplaats half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Crocus Chrysanthus