Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Krokusbollen
Uitverkocht

Crocus Advance - Krokus

€9,99
Aantal per verpakking 35
Latijnse naam Crocus chrysanthus
Levertijd 4D
Uitverkocht
Crocus chrysanthus ‘Advance’ heeft fraaie geel en paars getinte bloemen. Door het koude vroege voorjaar blijven ze lang bloeien. De krokus is een van de vroegst bloeiende bloembollen in de tuin en zeer geschikt voor verwildering. Mooi in het gazon, in potten op terras of balkon of in groepen geplant voorin de bloemborder of onder heesters en bomen.
  • Bolmaat : 5/+
  • Hoogte in cm : 10 - 20
  • Bloeitijd : Februari
  • Planttijd : September – December 
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Crocus Advance - Krokus is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Crocus Advance - Krokus kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Crocus Advance - Krokus kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Crocus Advance - Krokus voor slechts € 9,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Krokusbollen
Specificaties
sku 433-F-97470
Aantal per verpakking 35
Latijnse naam Crocus chrysanthus
Levertijd 4D
Bloeiseizoen Voorjaars bloeiend
Planthoogte 10 - 40 cm  
Bloeimaand februari   maart  
Kleur Geel   Gemengd   Oranje   Paars   Wit  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Standplaats half schaduw  
Produkt Bijen-Vlinders   Snijbloemen