Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Keizerskroon plant
Uitverkocht

Fritillaria Persica

€3,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Fritillaria

Fritillaria Persica is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Fritillaria Persica kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Fritillaria Persica kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Fritillaria Persica voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Fritillaria Persica, is een zeer mooie en zeldzame bloembol die wij te weinig zien in onze tuinen. En dat is jammer, want een bloeiende Fritillaria is ontzettend mooi. Een bloembol dat zeker op de wish list  moet staan. Ze zal u niet teleurstellen.
Toon alle Keizerskroon plant
Specificaties
sku 234-F-97198
Levertijd 2D
Produkt bloembollen Vaste planten Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand september   oktober   november   december  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Bloeimaand april   mei  
Planthoogte 60 cm en groter  
Kleur Paars  
Planttype Keizerskroon
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Fritillaria