Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Keizerskroon plant
Uitverkocht

Fritillaria Meleagris Alba - Kievitsbloem

€5,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Fritillaria
Uitverkocht
Fritillaria Meleagris Alba, ook bekend in de volksmond als Kievitsbloem, is een zeer mooie en zeldzame bloembol die wij te weinig zien in onze tuinen. En dat is jammer, want een bloeiende Kievitsbloem is ontzettend mooi. Een bloembol dat zeker op de wish list  moet staan. In het wild wordt dit bloembolletje met uitsterven bedreigd. Dat is zeker nog een reden om haar te planten. Ze zal u niet teleurstellen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Fritillaria Meleagris Alba - Kievitsbloem is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Fritillaria Meleagris Alba - Kievitsbloem kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Fritillaria Meleagris Alba - Kievitsbloem kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Fritillaria Meleagris Alba - Kievitsbloem voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Keizerskroon plant
Specificaties
sku 238-J-309850
Levertijd 2D
Planthoogte 10 - 40 cm  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Produkt bloembollen   Vaste planten   Bijen-Vlinders   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand september   oktober   november   december  
Planttype Keizerskroon
Kleur Wit  
Bloeimaand april   mei  
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Fritillaria