Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Keizerskroon plant
Uitverkocht

Fritillaria Raddeana - Keizerskroon

€6,99
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Fritillaria
Levertijd 1D

Fritillaria Raddeana - Keizerskroon is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Fritillaria Raddeana - Keizerskroon kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Fritillaria Raddeana - Keizerskroon kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Fritillaria Raddeana - Keizerskroon voor slechts € 6,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Fritallaria raddeana - Keizerskroon is een elegante plant met bijzondere klokvormige bloemen met een opvallende lichtgroen-gele kleur. De bloemen van Fritillaria raddeana lijken op de bloemen van Fritillaria imperialis, maar bloeit eerder in het seizoen, van maart tot april. Met een groeihoogte van 50-80 cm, lange bloeitijd en fraai blad, kun je deze prachtige plant mooi combineren met andere voorjaarsbollen, grassen en groenblijvende struiken. Een bijzondere aanwinst in de tuin.
Toon alle Keizerskroon plant
Specificaties
sku 234-S-41401
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Fritillaria
Levertijd 1D
Bloeimaand maart   april   mei  
Kleur Geel  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Planthoogte 60 cm en groter  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt Snijbloemen