Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Keizerskroon plant
Uitverkocht

Fritillaria Imperialis Mix

Nu met 33% korting

€14,99 €9,99

Levertijd 2D
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Fritillaria
Uitverkocht
De Keizerskroon behoort tot de Fritillaria familie. Het zijn unieke en opvallende bloembollen met bijzondere klokvormige bloemen. Deze mix geeft u een combinatie van prachtige gele, rode en oranje bloemen. Keizerskroon soorten combineren mooi met tulpen. Combineer ze met tulpen in dezelfde kleur (tulp Prinses Irene, Yellow Pompenette of Golden Apeldoorn), een combinatie van kleuren (Tulp Giuseppe Verdi, Parrot en Crispa tulpen) of contrasterende kleuren (tulp Negrita of Blue Parrot). Tip: De Keizerskroon is ook een prachtige kuipplant!

Dit is de meest majestueuze bloem, die u in uw lentetuin kunt zetten. De sterke geur van de wortels zal ongedierte (mollen en woelmuizen) verjagen.>
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Fritillaria Imperialis Mix is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Fritillaria Imperialis Mix kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Fritillaria Imperialis Mix kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Fritillaria Imperialis Mix voor slechts € 9,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Keizerskroon plant
Specificaties
sku 272-K-276010
Levertijd 2D
Kleur Geel   Gemengd   Oranje   Rood  
Produkt Aanbiedingen bloembollen   Geurend   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand februari   maart   april  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Planthoogte
Planttype Keizerskroon
Standplaats half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Fritillaria