Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Iris bollen
Uitverkocht

Iris Sibirica Mix

€7,99

Normale prijs: €19,99

Je bespaart 60%

Levertijd 2D
Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Iris Sibirica

Iris Sibirica Mix is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Iris Sibirica Mix kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Iris Sibirica Mix kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Iris Sibirica Mix voor slechts € 7,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Deze mix van Iris Sibirica geven schitterende bloemen die lijken op een kruising tussen een lelie en een orichidee. De prachtige tekening in het hart van de donkerpaarse, dieppaarse, lila en witte bloemen trekt gelijk ieders aandacht. Op een mooi plaatsje in de zon komt deze elegante tuinplant mooi tot haar recht in iedere border, vijver of vijverrand. Let op: Deze populaire tuin- en vijverplant heeft graag natte voeten.
Toon alle Iris bollen
Specificaties
sku 6855-J-133330
Levertijd 2D
Kleur Blauw   Geel   Gemengd   Paars   Wit  
Planthoogte 60 cm en groter  
Plantmaand maart   april   mei  
Bloeimaand mei   juni  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Iris
Produkt bloembollen Vaste planten Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers
Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Iris Sibirica