Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Iris bollen

Ixia Spotlight

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Ixia

Ixia Spotlight is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Ixia Spotlight kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Ixia Spotlight kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Ixia Spotlight voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Ixia Spotlight, ook wel Afrikaanse Korenlelie genoemd, komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika. Het heeft witte stervormige bloemen met een rode vlam. Ixia heeft een heerlijke geur die vlinders aantrekt. Ze zullen prachtig staan in uw tuinborder en in potten op uw terras. Tevens is de Ixia ook zeer geschikt als snijbloem.
Toon alle Iris bollen
Specificaties
sku 6160-F-97192
Levertijd 2D
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Kleur Rood   Roze   Wit  
Planttype Iris Andere
Produkt bloembollen Snijbloemen   Zomerbloeiers
Plantmaand september   oktober   november   december  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Ixia