Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Iris bollen
Uitverkocht

Iris Katharina Hodgkin

€3,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Iris reticulata
Uitverkocht
Iris reticulada Katharina Hodgkin is een dwergiris. Dwergirissen groeien tot maximaal 10 cm. Ze houden van een zonnig plekje in de tuin en bloeien in de vroege lentemaanden met mooie, geurende bloemen. Plant in groepen voor impact en laat ze verwilderen in de tuin.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Iris Katharina Hodgkin is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Iris Katharina Hodgkin kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Iris Katharina Hodgkin kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Iris Katharina Hodgkin voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Iris bollen
Specificaties
sku 457-J-310390
Levertijd 2D
Produkt bloembollen   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Kleur Blauw   Geel   Wit  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Bloeimaand februari   maart   april  
Planttype Iris
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Iris reticulata