Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Iris bollen
Uitverkocht

Iris Hollandica Mix

€5,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Iris Hollandica
Uitverkocht
Nederlandse Irissen (Iris Hollandica) zijn prachtige, onderhoudsarme planten, die snel vermenigvuldigen. Ze zijn ideaal om te laten verwilderen en bloeien jaar na jaar zonder veel omkijken. Het Iris Hollandica bloembollenpakket is een prachtige verzameling irisbollen. Ze worden ongeveer 60 cm hoog en bloeien in mei/juni. Hollandica irissen zijn uitstekende snijbloemen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Iris Hollandica Mix is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Iris Hollandica Mix kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Iris Hollandica Mix kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Iris Hollandica Mix voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Iris bollen
Specificaties
sku 458-J-310590
Levertijd 2D
Plantmaand september   oktober   november   december  
Kleur Geel   Gemengd   Paars   Wit  
Planttype Iris
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Bloeimaand mei   juni   juli   augustus  
Produkt bloembollen   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Planthoogte 40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Iris Hollandica