Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Iris bollen
Uitverkocht

Chasmanthe Floribunda Saturnus

Nu met 40% korting

€9,99 €5,99

Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Chasmanthe Floribunda
Uitverkocht
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Chasmanthe Floribunda Saturnus is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Chasmanthe Floribunda Saturnus kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Chasmanthe Floribunda Saturnus kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Chasmanthe Floribunda Saturnus voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Iris bollen
Specificaties
sku 6162-J-111898
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Chasmanthe Floribunda