Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Hyacinten bollen
Uitverkocht

Hyacinthus Pink Pearl - Hyacint voor kamercultuur

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Hyacinthus orientalis
Uitverkocht
Hyacinthus Pink Pearl - Hyacint (voor kamercultuur) bloeit met roze, geurende bloemen Deze gekoelde bollen zijn speciaal gekweekt om binnen te forceren. De gekoelde bollen zijn uitstekend geschikt om op water te zetten in een hyacintenglas. Zorg voor voldoende zonlicht en geef voorzichtig water. Zorg ervoor dat de bloembollen het water niet raken. De bollen hebben ongeveer 2 tot 3 weken nodig om tot bloei te komen. Exclusief glas.

U kunt uw hyacintenglas hier bestellen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Hyacinthus Pink Pearl - Hyacint voor kamercultuur is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Hyacinthus Pink Pearl - Hyacint voor kamercultuur kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Hyacinthus Pink Pearl - Hyacint voor kamercultuur kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Hyacinthus Pink Pearl - Hyacint voor kamercultuur voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Hyacinten bollen
Specificaties
sku 010-J-312130
Levertijd 2D
Kleur Roze  
Produkt bloembollen   Geurend   Snijbloemen   (Ook)-Voor in huis   Winterbloeiers Voorjaarsbloeiers
Planthoogte 10 - 40 cm  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Bloeimaand januari   februari   maart   december  
Plantmaand september   oktober   november  
Planttype Hyacinthen Hyacinthen
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Hyacinthus orientalis