Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Hyacinten bollen
Uitverkocht

Hyacinthoides Hispanica Wit Spaanse Boshyacinten

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Hyacinthoides Hispanica (Scilla Campanulata)

Hyacinthoides Hispanica Wit Spaanse Boshyacinten is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Hyacinthoides Hispanica Wit Spaanse Boshyacinten kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Hyacinthoides Hispanica Wit Spaanse Boshyacinten kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Hyacinthoides Hispanica Wit Spaanse Boshyacinten voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Hyacinthoides Hispanica Wit Spaanse Boshyacinten komt van origine uit het westelijk gedeelte van het Middellandse Zeegebied. Ze worden ongeveer 30 cm hoog en bloeien mei-juni. Geschikt voor verwildering in uw vaste planten border, rotstuin en in bloembakken op terras of balkon op een zonnige plaats of in de schaduw. Je kunt ze in de tuinplanten van september t/m december, ongeveer 5 cm diep en 5 cm uit elkaar. Tot aan het planten droog en luchtig bewaren. Deze Hyacinthoides Hispanica zijn geteelde bloembollen. Tip: Bloembollen voor verwildering kunnen jarenlang op dezelfde plek blijven staan.
Toon alle Hyacinten bollen
Specificaties
sku 596-J-310190
Levertijd 2D
Standplaats half schaduw   volle zon  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Bloeimaand april   mei  
Planttype Hyacinthen Sterhyacinth
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Planthoogte 10 - 40 cm  
Kleur Wit  
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Hyacinthoides Hispanica (Scilla Campanulata)