Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Hyacinten bollen
Uitverkocht

Hyacinten Pastel Mix - Hyacinthus

Nu met 20% korting

€9,99 €7,99

Levertijd 2D
Aantal per verpakking 8
Latijnse naam Hyacinthus
Uitverkocht
Deze heerlijk geurende en kleurrijke Hyacinthus Pastel Mix is een vrolijke aanwinst in de lentetuin. Hyacinten zijn niet alleen goede tuinplanten, het zijn ook uitstekende potplanten. Tijdens de wintermaanden kunt u de bloembollen binnen in potten forceren en zo de lente in huis halen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Hyacinten Pastel Mix - Hyacinthus is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Hyacinten Pastel Mix - Hyacinthus kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Hyacinten Pastel Mix - Hyacinthus kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Hyacinten Pastel Mix - Hyacinthus voor slechts € 7,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Hyacinten bollen
Specificaties
sku 264-F-97332
Levertijd 2D
Kleur Geel   Gemengd   Roze   Wit  
Bloeimaand maart   april   mei  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Produkt bloembollen   Geurend   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand september   oktober   november   december  
Planttype Hyacinthen
Aantal per verpakking 8
Latijnse naam Hyacinthus