Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Hyacinten bollen
Uitverkocht

Hyacinthoides Hispanica Mix Spaanse Boshyacinten

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Hyacinthoides Hispanica (Scilla Campanulata)
Uitverkocht
Hyacinthoides Hispanica Mix Spaanse Boshyacinten komt van origine uit het westelijk gedeelte van het Middellandse Zeegebied. Ze worden ongeveer 30 cm hoog en bloeien mei-juni. Geschikt voor verwildering in uw vaste planten border, rotstuin en in bloembakken op terras of balkon op een zonnige plaats of in de schaduw. Je kunt ze in de tuinplanten van september t/m december, ongeveer 5 cm diep en 5 cm uit elkaar. Tot aan het planten droog en luchtig bewaren. Deze Hyacinthoides Hispanica zijn geteelde bloembollen. Tip: Bloembollen voor verwildering kunnen jarenlang op dezelfde plek blijven staan.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Hyacinthoides Hispanica Mix Spaanse Boshyacinten is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Hyacinthoides Hispanica Mix Spaanse Boshyacinten kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Hyacinthoides Hispanica Mix Spaanse Boshyacinten kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Hyacinthoides Hispanica Mix Spaanse Boshyacinten voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Hyacinten bollen
Specificaties
sku 597-J-310200
Levertijd 2D
Plantmaand september   oktober   november   december  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt bloembollen   Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Kleur Gemengd   Paars   Roze   Wit  
Bloeimaand april   mei  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Planttype Hyacinthen Sterhyacinth
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Hyacinthoides Hispanica (Scilla Campanulata)