Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gladiolen bollen
Uitverkocht

Gladiolus Tricolore - Zwaardlelie

€5,99
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Gladiolus
Uitverkocht
Een prachtige nieuwe gladiolen soort die niet mag ontbreken in de zomertuin om er zowel buiten in de tuin, of binnen in een vaas, van te genieten. De bloemkleur is feloranje, dat vanuit de kern van rood naar donkerpaars verkleurt. De bloemranden zijn mooi gekruld, wat de bloemen extra charme geeft. De bloemen groeien dicht op elkaar op fiere, hoge stelen en bloeien met 12-15 bloemen per steel. Het zal ook vlinders aantrekken. Groeit in de zon of halfschaduw.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Gladiolus Tricolore - Zwaardlelie is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Gladiolus Tricolore - Zwaardlelie kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Gladiolus Tricolore - Zwaardlelie kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Gladiolus Tricolore - Zwaardlelie voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Gladiolen bollen
Specificaties
sku 3870-J-105770
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Gladiolus