Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gladiolen bollen
Uitverkocht

Gladiool Rose Supreme

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 8
Uitverkocht
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Gladiool Rose Supreme is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Gladiool Rose Supreme kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Gladiool Rose Supreme kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Gladiool Rose Supreme voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Gladiolen bollen
Specificaties
sku 4010-F-97611
Levertijd 2D
Plantmaand maart   april   mei  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt bloembollen   Snijbloemen   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Planttype Gladiolen
Planthoogte
Kleur Roze  
Aantal per verpakking 8