Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gladiolen bollen
Uitverkocht

Gladiolen Black Star

€4,99 (Incl BTW €0,41)
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 6
Latijnse naam Gladiolus

Gladiolen Black Star is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Gladiolen Black Star kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Gladiolen Black Star kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Gladiolen Black Star voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Specificaties
sku 4000-F-97606
Levertijd 2D
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Produkt bloembollen Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Plantmaand maart   april   mei  
Planthoogte 60 cm en groter  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Kleur Bruinrood  
Aantal per verpakking 6
Latijnse naam Gladiolus