Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gladiolen bollen
Uitverkocht

Gladiool Violetta

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 6
Latijnse naam Gladiolus

Gladiool Violetta is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Gladiool Violetta kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Gladiool Violetta kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Gladiool Violetta voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Deze mooie een zeer statige Gladiolus is een bijzondere sierplant met opmerkelijke donkerblauw gekleurde bloemen. Gladiolus bollen zijn zeer onderhoudsvriendelijk en zien er prachtig uit, aangeplant in grote groepen. Het zijn zeer geliefde en populaire bloembollen die ook prachtige snijbloemen leveren. 

Toon alle Gladiolen bollen
Specificaties
sku 4040-F-97604
Levertijd 2D
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Kleur Blauw   Paars  
Produkt bloembollen Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Planttype Gladiolen
Standplaats half schaduw   volle zon  
Plantmaand maart   april   mei  
Planthoogte
Aantal per verpakking 6
Latijnse naam Gladiolus