Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gemengde Bloembollen
Uitverkocht

Vrolijke Vlinder Tas

€19,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 14
Uitverkocht
De natuurlijke leefomgeving van vlinders wordt wereldwijd bedreigt. Dit is een enorm probleem voor de voedselproductie, alsmede de natuurlijk biodiversiteit. Deze Vrolijke Vlinder Tas bevat 14 bloembollen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Vrolijke Vlinder Tas is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Vrolijke Vlinder Tas kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Vrolijke Vlinder Tas kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Vrolijke Vlinder Tas voor slechts € 19,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Gemengde Bloembollen
Specificaties
sku JUB-700850
Levertijd 4D
Standplaats half schaduw   volle zon  
Kleur Gemengd   Paars   Roze   Wit  
Planttype Gemengde collecties Dahlias Liatris
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Produkt bloembollen   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Plantmaand maart   april   mei  
Aantal per verpakking 14