Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gemengde Bloembollen
Uitverkocht

Tas Bloembollen Mengsel Eikenprocessierups

€17,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 80
Latijnse naam Narcissus, Crocus, Muscari, Anemone, Tulipa

Tas Bloembollen Mengsel Eikenprocessierups is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tas Bloembollen Mengsel Eikenprocessierups kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tas Bloembollen Mengsel Eikenprocessierups kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tas Bloembollen Mengsel Eikenprocessierups voor slechts € 17,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Met het bloembollen mengsel in deze tas bestrijdt je de Eikenprocessierups (Thaumetopoea processionea) op natuurvriendelijke wijze. Op basis van vier jaar onderzoek stelde JUB Holland met Silvia Hellingman een bloembollenpakket samen waarmee je de natuur de ruimte geeft terwijl je de Eikenprocessierups uit jouw tuin of omgeving houdt. De tas van JUB Holland bevat een mengsel van narcissen, krokussen, blauwe druifjes, anemonen, botanische tulpen en Chionodoxa (Sneeuwroem). Je kunt dit bloembollenpakket tegen de Eikenprocessierups het beste bij of in de buurt van eikenbomen planten. Laat de bloembollen verwilderen in de tuin of plantsoen om de Eikenprocessierups effectief en op natuurlijkvriendelijke wijze te bestrijden.
Toon alle Gemengde Bloembollen
Specificaties
sku JUB-720680
Levertijd 4D
Planttype Krokus Blauwe Druifjes Anemoon Narcissen Tulpen Blauwe Druifjes
Produkt bloembollen Bemesting en bestrijding Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand maart   april   mei  
Planthoogte 10 - 40 cm   40 - 60 cm  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Kleur Gemengd  
Aantal per verpakking 80
Latijnse naam Narcissus, Crocus, Muscari, Anemone, Tulipa