Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gemengde Bloembollen
Uitverkocht

Bloembollentas voor balkon en terras

€12,99 (Incl BTW €1,07)
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 45
Latijnse naam Dahlia, Begonia, Ranunculus, Oxalis, Anemone

Bloembollentas voor balkon en terras is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Bloembollentas voor balkon en terras kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Bloembollentas voor balkon en terras kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Bloembollentas voor balkon en terras voor slechts € 12,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Bloembollentas voor balkon en terras  45 bloembollen. Een gemengd bloembollenpakket met 45 verschillende soorten bloembollen in een prachtige cadeauverpakking. Zeer geschikt voor potten en containers op het balkon of terras. Fantastische snijbloemen. Een ideaal geschenk voor een verjaardag, speciale gelegenheid, de feestdagen of voor jezelf. Het bloembollenpakket bevat de volgende soorten:
  • 1x Dahlia Aspen I
  • 2x Begonia Grandiflora Rood 5/6
  • 10x Ranunculus gemengd 4/5
  • 20x Oxallis Deppei Iron Cross 4/5
  • 12x Anemone The Caen gemengd 4/5
Toon alle Gemengde Bloembollen
Specificaties
sku 8130-F-3516
Levertijd 2D
Plantmaand maart   april   mei  
Kleur Gemengd  
Produkt bloembollen Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte 10 - 40 cm   40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 45
Latijnse naam Dahlia, Begonia, Ranunculus, Oxalis, Anemone