Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gemengde Bloembollen
-17%

Blije Bijen Tas

€14,99

Normale prijs: €17,99

Je bespaart 17%

Aantal per verpakking 25

Blije Bijen Tas is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Blije Bijen Tas kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Blije Bijen Tas kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Blije Bijen Tas voor slechts € 14,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Specificaties
sku 8280-J-700800
Aantal per verpakking 25