Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gemengde Bloembollen
Uitverkocht

Blije Bijen Tas

€19,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 25
Uitverkocht
De natuurlijke leefomgeving van bijen en hommels wordt wereldwijd bedreigt. Dit is een enorm probleem voor de voedselproductie, alsmede de natuurlijk biodiversiteit. Deze Blije Bijen Tas bevat 25 bloembollen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Blije Bijen Tas is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Blije Bijen Tas kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Blije Bijen Tas kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Blije Bijen Tas voor slechts € 19,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Gemengde Bloembollen
Specificaties
sku JUB-700800
Levertijd 4D
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Produkt bloembollen   Geschenken Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Planttype Lelies Dahlias Anemoon mix Andere Lelies Liatris
Planthoogte 10 - 40 cm   40 - 60 cm  
Plantmaand maart   april   mei  
Kleur Geel   Gemengd   Paars   Wit  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 25