Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gemengde Bloembollen
Uitverkocht

Voorjaarsbloeiers Collectie Blauw & Wit

€7,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Muscari, Anemone

Voorjaarsbloeiers Collectie Blauw & Wit is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Voorjaarsbloeiers Collectie Blauw & Wit kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Voorjaarsbloeiers Collectie Blauw & Wit kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Voorjaarsbloeiers Collectie Blauw & Wit voor slechts € 7,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Onze Voorjaarsbloeiers Collectie Blauw & Wit is enorm populair. En met recht! Deze bloembollen, muscari en anemonen, bloeien in prachtige blauw en witte tinten. Ze ruiken heerlijk en trekken bijen aan. De bloemen zijn ook zeer geschikt om als snijbloem te kweken, zodat u de lente in huis kunt halen.
Toon alle Gemengde Bloembollen
Specificaties
sku 870-K-ZK0038
Levertijd 2D
Planttype Blauwe Druifjes Anemoon
Plantmaand augustus   september   oktober   november   december  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Plantmaand onder Glas Augustus September Oktober November December
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand maart   april   mei  
Kleur Gemengd  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Muscari, Anemone