Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Freesia bollen
Uitverkocht

Freesia Tigridia (Tijgerbloem) Mix

€2,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Tigridia Pavonia

Freesia Tigridia (Tijgerbloem) Mix is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Freesia Tigridia (Tijgerbloem) Mix kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Freesia Tigridia (Tijgerbloem) Mix kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Freesia Tigridia (Tijgerbloem) Mix voor slechts € 2,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Freesia Tigridia bollen (ook bekend als de Tijgerbloem) zijn prachtige en kleurrijke zomerbloembollen. Net zoals Daglelies, bloeien Tigridia bloemen slechts één dag. Maar omdat de plant zeer uitbundig bloemen voortbrengt, kunt u lang van de bloei genieten tijdens de zomermaanden. De prachtige fel roze gekleurde Tigridia is ook verkrijgbaar in onze Vierkante Meter Roze gemengde bloembollenpakket. Het is een bijzondere bloembollenpakket dat zeker de moeite waard is om te bekijken!

Plant Freesia's in vochtige grond en dan een paar dagen niet bewateren om te voorkomen dat de knollen verrotten. Plant de knollen in het voorjaar tot half april, de Freesia s bloeien dan in juli/augustus. Freesia s zijn niet winterhard en zullen bevriezen, vandaar dat de knollen gerooid moeten worden in het najaar. Na het rooien de knollen drogen en bij 30 graden weer rijp laten worden. Tevens is half schaduw beter voor de freesia, dan volle zon.
Toon alle Freesia bollen
Specificaties
sku 1540-F-97675
Levertijd 2D
Kleur Geel   Gemengd   Paars   Rood   Wit  
Plantmaand maart   april   mei  
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Produkt bloembollen Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw  
Planttype Freesia
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Tigridia Pavonia