Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Dahlia bollen

Dahlia Topmix Twyning's Smartie

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Dahlia Hortensis

Dahlia Topmix Twyning's Smartie is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Dahlia Topmix Twyning's Smartie kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Dahlia Topmix Twyning's Smartie kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Dahlia Topmix Twyning's Smartie voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Dahlia Topmix Twyning's Smartie is een echt unieke bloem. Vanwege zijn verschillende kleurige bloemblaadjes is het een ware schoonheid voor uw tuin! En omdat Dahlia Topmix Twyning's Smartie maar ongeveer 40 cm groeit, is het een zeer geschikte keuze om in potten en containers te planten zodat u, met deze dahlia, overal in uw tuin een beetje zonneschijn kunt toevoegen.
Planten: u plant ze in de periode vanaf april tot einde mei in uw tuin. Zet ze bij voorkeur in groepjes van ongeveer 3 stuks.De onderlinge plantafstand bedraagt ongeveer 45 cm en de plantdiepte is ongeveer 8 cm. Na het planten kunt u het beste de grond goed vochtig houden. Tot aan het planten de knollen droog en luchtig bewaren. Deze dahlia s zijn geteelde bloembollen. TIPS: Deze dahlia s zijn zeer geschikt voor in plantenbakken of terracotta potten. Door de uitgebloeide bloemen weg te halen bevordert u de doorbloei.
Toon alle Dahlia bollen
Specificaties
sku 1370-F-97543
Levertijd 2D
Plantmaand maart   april   mei  
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Kleur Roze   Wit  
Planttype Dahlias
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Dahlia Hortensis