Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Dahlia bollen

Dahlia Dinnerplate Tartan

€5,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Dahlia

Dahlia Dinnerplate Tartan is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Dahlia Dinnerplate Tartan kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Dahlia Dinnerplate Tartan kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Dahlia Dinnerplate Tartan voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Tartan is een Dinnerplate Dahlia, zo genoemd vanwege de grootte van de bloemen, die wel 30 cm in omvang kunnen zijn. Deze soort is een sieraad in de zomertuin met schitterende wijnroodgekleurde dubbele bloemen met witte accenten. Deze rijkbloeiende zonliefhebber bloeit van juli tot oktober en is een echte blikvanger in de tuin. Groeihoogte circa 90 cm.
Toon alle Dahlia bollen
Specificaties
sku 1180-J-101350
Levertijd 2D
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Kleur Bruinrood   Paars   Roze   Wit  
Produkt bloembollen Snijbloemen   Zomerbloeiers
Plantmaand maart   april   mei  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte
Planttype Dahlias Dahlia
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Dahlia