Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Dahlia bollen
Uitverkocht

Dahlia Isabella Mix

€9,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Dahlia Hortensis
Uitverkocht
Dahlia s zijn traditionele en geliefde tuinplanten. Wie kan deze mix weerstaan? De Dahlia Pot & Balcony Mix is een combinatie van vrolijk gekleurde bloemen: roze, geel, rood en wit. De Pot & Balcony Mix is een schitterende aanvulling voor uw tuin en zeer geschikt om in potten en containers te planten om uw balkon of terras op te fleuren. Dahlia s leveren ook mooie snijbloemen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Dahlia Isabella Mix is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Dahlia Isabella Mix kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Dahlia Isabella Mix kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Dahlia Isabella Mix voor slechts € 9,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Dahlia bollen
Specificaties
sku 1830-F-97819
Levertijd 2D
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Produkt bloembollen   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Kleur Geel   Gemengd   Oranje   Rood   Roze   Wit  
Plantmaand maart   april   mei  
Planttype Dahlias
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Dahlia Hortensis