Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Dahlia bollen
Uitverkocht

Dahlia Fire and Ice

€3,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Dahlia
Uitverkocht
Dahlia Fire and Ice is een sieraad in de zomertuin met onweerstaanbaar mooie rood/witte bloemen en een goudgeel hart. Deze rijkbloeiende zonliefhebber bloeit van juli tot oktober en is een echte blikvanger in de tuin. Groeihoogte circa 70 cm.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Dahlia Fire and Ice is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Dahlia Fire and Ice kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Dahlia Fire and Ice kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Dahlia Fire and Ice voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Dahlia bollen
Specificaties
sku 1300-J-103390
Levertijd 2D
Plantmaand maart   april   mei  
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Planthoogte
Planttype Dahlias Dahlia
Kleur Rood   Wit  
Produkt bloembollen   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Dahlia