Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Dahlia bollen

Dahlia Decoratief Oranje

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Dahlia Hortensis

Dahlia Decoratief Oranje is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Dahlia Decoratief Oranje kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Dahlia Decoratief Oranje kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Dahlia Decoratief Oranje voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Dahlias zijn traditionele en geliefde tuinplanten. Dahlia Decoratief Oranje is een bijzonder mooie en populaire dahlia met indrukwekkende oranje gekleurde bloemen. Het zijn fantastische bloemborder planten. Decoratief Oranje is ook zeer geschikt om in containers te kweken om uw balkon of terras op te fleuren. Daarbij leveren ze ook prachtige snijbloemen!

Toon alle Dahlia bollen
Specificaties
sku 1040-J-100370
Levertijd 2D
Plantmaand maart   april   mei  
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Planttype Dahlias Dahlia
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Kleur Oranje  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Dahlia Hortensis