Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Dahlia bollen

Dahlia Dinnerplate Bristol Stripe

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Dahlia Hortensis

Dahlia Dinnerplate Bristol Stripe is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Dahlia Dinnerplate Bristol Stripe kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Dahlia Dinnerplate Bristol Stripe kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Dahlia Dinnerplate Bristol Stripe voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

De grote en elegante rozewit bloeiende Dahlia Decorative Bristol Stripe is een opvallende Dahlia variëteit met een ouderwetse charme. Plant haar in de volle zon voor het beste groeiresultaat. 

Toon alle Dahlia bollen
Specificaties
sku 1150-F-97563
Levertijd 2D
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Planttype Dahlias
Standplaats half schaduw   volle zon  
Kleur Roze   Wit  
Plantmaand maart   april   mei  
Planthoogte
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Dahlia Hortensis