Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Dahlia bollen

Dahlia Cactus White Star

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Dahlia Hortensis

Dahlia Cactus White Star is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Dahlia Cactus White Star kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Dahlia Cactus White Star kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Dahlia Cactus White Star voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Dahlia Cactus White Star is een zeer populaire zomerbloeier met prachtige sneeuwwitte bloemen en frisgroen blad. De bloemblaadjes zijn smal en puntig. Dahlia Cactus White Star is een prachtige snijbloem.
Toon alle Dahlia bollen
Specificaties
sku 1220-F-97578
Levertijd 2D
Kleur Wit  
Plantmaand maart   april   mei  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Planttype Dahlias
Planthoogte 40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Dahlia Hortensis