Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Dahlia bollen
Uitverkocht

Dahlia Decoratief Gemengd

Nu met 13% korting

€14,99 €12,99

Levertijd 2D
Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Dahlia Hortensis
Uitverkocht

Dahlia s zijn zeer geliefde, traditionele tuinplanten. Voeg kleur toe aan uw tuin deze zomer, met deze prachtige gemengde Dahlia bloembollenpakket. Dahlia s zijn ook zeer geschikt is om in containers te kweken om uw balkon of terras op te fleuren. Daarbij leveren ze prachtige snijbloemen!

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Dahlia Decoratief Gemengd is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Dahlia Decoratief Gemengd kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Dahlia Decoratief Gemengd kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Dahlia Decoratief Gemengd voor slechts € 12,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Dahlia bollen
Specificaties
sku 1800-F-97808
Levertijd 2D
Kleur Gemengd   Paars   Rood   Roze   Wit  
Plantmaand maart   april   mei  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Planthoogte
Produkt bloembollen   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand onder Glas April Mei Juni
Planttype Dahlias
Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Dahlia Hortensis