Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Colchicum
Uitverkocht

Colchicum The Giant

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Colchicum

Colchicum The Giant is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Colchicum The Giant kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Colchicum The Giant kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Colchicum The Giant voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Colchicum The Giant is bijzonder, want zij bloeit in de vensterbank zonder water, aarde of mest. Het geeft mooie roze-lila en witte bloemen. De bloeitijd is augustus t/m oktober. De bloembollen kunnen van augustus t/m oktober eveneens in de tuin geplant worden, 10 cm. diep en 20 cm. uit elkaar. Voor de vorst afdekken met turfmolm.
Toon alle Colchicum
Specificaties
sku 421-J-312360
Levertijd 2D
Bloeimaand augustus   september   oktober  
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   (Ook)-Voor in huis Zomerbloeiers
Planttype Andere
Kleur Paars   Roze   Wit  
Plantmaand augustus   september   oktober  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Colchicum