Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Colchicum
Uitverkocht

Colchicum Waterlily

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Colchicum
Uitverkocht
Colchicum Waterlily is bijzonder, want zij bloeit in de vensterbank zonder water, aarde of mest. De bloeitijd is augustus t/m oktober. De bloembollen kunnen van augustus t/m oktober eveneens in de tuin geplant worden, 10 cm. diep en 20 cm. uit elkaar. Voor de vorst afdekken met turfmolm.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Colchicum Waterlily is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Colchicum Waterlily kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Colchicum Waterlily kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Colchicum Waterlily voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Colchicum
Specificaties
sku 419-J-312390
Levertijd 2D
Bloeimaand augustus   september   oktober  
Produkt bloembollen   Bijen-Vlinders   (Ook)-Voor in huis   Zomerbloeiers  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Plantmaand augustus   september   oktober  
Kleur Paars   Roze  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Andere
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Colchicum