Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Chionodoxa
Uitverkocht

Puschkinia Scilloides Libanotica

€3,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 30
Latijnse naam Puschkinia Scilloides
Uitverkocht
Puschkinia Scilloides, beter bekend als saffierhyacinth of buishyacint is een prachtig, laagblijvend plantje. Dit lieflijke plantje verrast in het vroege voorjaar met mooie trosjes lichtblauwe bloemetjes. Bijzonder is het donkerblauwe streepje dat elk bloemetje siert. Honingbijen zijn dol op de bloemetjes van deze plant, die zelfs wanneer het onder het vriespunt is tot bloei komt. Een bijzondere plant die na de lange winter vrolijk de lente aankondigt.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Puschkinia Scilloides Libanotica is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Puschkinia Scilloides Libanotica kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Puschkinia Scilloides Libanotica kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Puschkinia Scilloides Libanotica voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Chionodoxa
Specificaties
sku 613-F-97179
Levertijd 2D
Bloeimaand maart   april  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Kleur Blauw   Wit  
Produkt bloembollen   Vaste planten   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Planttype Andere
Aantal per verpakking 30
Latijnse naam Puschkinia Scilloides