Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Chionodoxa
Uitverkocht

Chionodoxa Pink Giant - Sneeuwroem

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Chionodoxa Forbesii ( Chionodoxa luciliae)

Chionodoxa Pink Giant - Sneeuwroem is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Chionodoxa Pink Giant - Sneeuwroem kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Chionodoxa Pink Giant - Sneeuwroem kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Chionodoxa Pink Giant - Sneeuwroem voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Chionodoxa forbesii Pink Giant - Sneeuwroem is een mooie vaste plant met prachtige, geurende en opvallende roze gekleurde bloemen. Chionodoxa forbesii bloeit vanaf maart en is zeer geschikt voor verwildering in de tuin. Met een groeihoogte van maximaal 20 cm is deze plant geschikt voor een zonnig plekje voorin de bloemborder. Het is een prachtige wilde  plant die zeker een plek in de lentetuin verdient.
Toon alle Chionodoxa
Specificaties
sku 605-J-309160
Levertijd 2D
Planthoogte 10 - 40 cm  
Bloeimaand maart   april   mei  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Andere
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand september   oktober   november   december  
Kleur Roze  
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Chionodoxa Forbesii ( Chionodoxa luciliae)