Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Chionodoxa
Uitverkocht

Chionodoxa Lucilea Alba

€3,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Chionodoxa

Chionodoxa Lucilea Alba is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Chionodoxa Lucilea Alba kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Chionodoxa Lucilea Alba kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Chionodoxa Lucilea Alba voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Chionodoxa Lucilea Alba (Witte Sneeuwroem) is een mooie vaste plant. Sneeuwroem heeft prachtig geurende en opvallende wit gekleurde bloemen en zijn zeer geschikt voor verwildering in de tuin. U kunt de bollen ook planten in terracotta potten en containers om uw balkon of terras te versieren. Het is een prachtige wilde  plant om aan uw plantencollectie toe te voegen.
Toon alle Chionodoxa
Specificaties
sku 606-J-309130
Levertijd 2D
Produkt bloembollen Geurend   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Planthoogte 10 - 40 cm  
Bloeimaand april   mei   juni  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Andere
Plantmaand september   oktober   november   december  
Kleur Wit  
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Chionodoxa