Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Calla bollen
Uitverkocht

Aronskelk Oranje

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Calla
Uitverkocht
Zantedeschia s (Aronskelk of Calla) komen van oorsprong uit Afrika. Ze geven prachtige geurende bloemen op stengels van 40 cm hoog en zijn zeer geschikt als snijbloem. Bloeitijd is van juli tot september. Zantedeschia s zijn ook geschikt voor pot, bloembakken en terra cotta potten.U plant ze na de vorst op een zonnige beschutte plaats in de tuin, veel water geven. Plantdiepte ongeveer 10 cm, bloeitijd na ongeveer 3 maanden. Tot aan het planten droog en luchtig bewaren. Deze Zantedeschia s zijn geteelde knollen. TIP: Vroege bloei kan worden verkregen door in februari/maart binnenshuis voor te kweken.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Aronskelk Oranje is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Aronskelk Oranje kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Aronskelk Oranje kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Aronskelk Oranje voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Calla bollen
Specificaties
sku 3080-J-115660
Levertijd 2D
Produkt bloembollen   Snijbloemen   (Ook)-Voor in huis   Zomerbloeiers  
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Plantmaand april   mei  
Kleur Oranje  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Planttype Calla
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Calla