Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Blauwe Druifjes
Uitverkocht

Muscari Golden Fragrance Blauwe druifjes

€2,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Muscari Macrocarpum

Muscari Golden Fragrance Blauwe druifjes is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Muscari Golden Fragrance Blauwe druifjes kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Muscari Golden Fragrance Blauwe druifjes kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Muscari Golden Fragrance Blauwe druifjes voor slechts € 2,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Plant Muscari Golden Fragrance op een opvallende plek, want het zijn echte blikvangers. De bloei begint paars, waarna de bloemkleur veranderd naar een opvallend goudgeel. De bloemen zijn geurend. Planthoogte ongeveer 10 centimeter. Vooral mooi in combinatie met andere lentebloemen, bijvoorbeeld knalroze krokussen. Omdat ze geurend zijn, geschikt voor potten op de tuintafel, maar ook prima om te laten verwilderen.
Toon alle Blauwe Druifjes
Specificaties
sku 503-J-311070
Levertijd 2D
Plantmaand september   oktober   november   december  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Bloeimaand april   mei  
Produkt bloembollen Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Kleur Geel  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Blauwe Druifjes
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Muscari Macrocarpum