Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Blauwe Druifjes
Uitverkocht

Blauwe Druifjes Fantasy Creation - Muscari

€2,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Muscari

Blauwe Druifjes Fantasy Creation - Muscari is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Blauwe Druifjes Fantasy Creation - Muscari kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Blauwe Druifjes Fantasy Creation - Muscari kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Blauwe Druifjes Fantasy Creation - Muscari voor slechts € 2,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Blauwe Druifjes Fantasy Creation heeft prachtige dubbele blauwe bloemen die erg op hyacinten lijken. Het zijn ideale bloembolletjes om te laten verwilderen in de tuin. Deze prachtige onderhoudsvriendelijke bollen hebben weinig verzorging nodig om te gedijen. Muscari Botryoides zijn ook zeer mooie (bloem) border planten.
Toon alle Blauwe Druifjes
Specificaties
sku 505-J-311060
Levertijd 2D
Kleur Blauw  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Plantmaand onder Glas September Oktober November December
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Bloeimaand maart   april   mei   juni  
Planttype Blauwe Druifjes
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Muscari