Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Biologische bloembollen
Uitverkocht

Tulp Queen of Night - Biologisch

€5,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 7
Latijnse naam Tulipa
Uitverkocht
Zwarte tulpen, er is geen tulp dat zo exotisch, bijzonder en historisch is. Tulp Enkel Laat Zwart is een laatbloeiende tulp met prachtig glanzende bijna zwarte bloemen. Te bijzonder om niet in de tuin te planten. En ideaal om de bloei in de tuin te verlengen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Tulp Queen of Night - Biologisch is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tulp Queen of Night - Biologisch kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tulp Queen of Night - Biologisch kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tulp Queen of Night - Biologisch voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Biologische bloembollen
Specificaties
sku 810-J-325200
Levertijd 2D
Bloeimaand april   mei  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Produkt bloembollen   Snijbloemen   Biologische-Ecologische bollen   Voorjaarsbloeiers
Planttype Tulpen
Kleur Paars  
Aantal per verpakking 7
Latijnse naam Tulipa