Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Biologische bloembollen
Uitverkocht

Bloembollentas Nederland Zoemt - Biologische Bloembollen

€18,99
Levertijd 7D
Aantal per verpakking 40
Uitverkocht
Bloembollentas Nederland Zoemt  een vrolijke Nederland Zoemt  draagtas met een mengsel van 40 diverse bijenvriendelijke, biologische bloembollen.

Het gaat niet goed met de wilde bij in Nederland. Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van alle 358 bijensoorten worden bedreigd. Door het planten van vlinder- en bijen aantrekkende bloembollen (planten en zaden) steun je de natuur en geef je bijen en vlinders een kans. 

Nederland Zoemt is een project van LandschappenNL, Naturalis, IVN en Natuur & Milieu en wordt gesteund door de Nederlandse Postcode Loterij. De organisaties willen het voedselaanbod en nestgelegenheid voor wilde bijen structureel vergroten. Doe je mee?  

Bevat:
- Crocus Jeanne d arc
- Crocus Grand Maitre
- Crocus King of the striped
- Chionodoxa Pink Giant
- Puschkinia Libanotica
- Scilla Siberica
- Narcissus Sailboat
- Muscari Latifolium
- Fritallaria Uva Vulpis
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Bloembollentas Nederland Zoemt - Biologische Bloembollen is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Bloembollentas Nederland Zoemt - Biologische Bloembollen kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Bloembollentas Nederland Zoemt - Biologische Bloembollen kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Bloembollentas Nederland Zoemt - Biologische Bloembollen voor slechts € 18,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Biologische bloembollen
Specificaties
sku 807-J-724100
Levertijd 7D
Bloeimaand februari   maart   april   mei  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt bloembollen   Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Biologische-Ecologische bollen   Voorjaarsbloeiers
Planttype mix Tulpen
Kleur Gemengd  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 40