Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Biologische bloembollen
Uitverkocht

Narcis Tahiti - Biologisch

€5,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Narcissus

Narcis Tahiti - Biologisch is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Narcis Tahiti - Biologisch kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Narcis Tahiti - Biologisch kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Narcis Tahiti - Biologisch voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Narcissus Tahiti is een unieke lentebloeiende narcis met dubbele bloemen, voor de tuinier die op zoek is naar iets bijzonders. Behalve haar bijzonder gevormde zachtgele bloemen, kan Tahiti ook beter tegen hitte dan andere narcissen. Dit betekend dat u langer van ze kunt genieten!
Toon alle Biologische bloembollen
Specificaties
sku 812-J-325380
Levertijd 2D
Kleur Geel   Oranje  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Produkt bloembollen Geurend   Snijbloemen   Biologische-Ecologische bollen   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand maart   april   mei  
Planttype Narcissen
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Narcissus