Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Begonia bollen

Begonia F1 Superba Geel

€5,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Begonia

Begonia F1 Superba Geel is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Begonia F1 Superba Geel kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Begonia F1 Superba Geel kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Begonia F1 Superba Geel voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Superba begonias zijn de allermooiste begonia's ter wereld. Dit is een speciale variant die veel voller, uitbundiger en langer bloeit dan reguliere begonia's. Superba begonia's zijn F1 hybriden. Deze geelbloeiende Begonia is een prachtige terras- of potplant waar u de hele zomer plezier van heeft. De Begonia is een uitbundige bloeier, vooral in de zon, maar ook in de schaduw voelt zij zich goed. Goed water geven. Begonia s zijn gemakkelijk te verzorgen en de bloemen en het blad blijven lang mooi.
Toon alle Begonia bollen
Specificaties
sku 2210-S-97636
Levertijd 2D
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Plantmaand onder Glas Maart Mei April
Planthoogte 40 - 60 cm  
Kleur Geel  
Plantmaand maart   april   mei  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Begonias
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Begonia