Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Aronskelk
Uitverkocht

Witte Aronskelk - Zantedeschia Africana

Nu met 20% korting

€4,99 €3,99

Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Zantedeschia Aethiopica
Uitverkocht
Witte Aronskelk (Zantedeschia Aethiopica) (Calla) komen van oorsprong uit Afrika. Ze geven prachtige geurende bloemen op stengels van 40 cm hoog en kent een lange bloeitijd, van juli tot september. Het zijn zeer mooie snijbloemen en geven prachtige snijbloemen. Zantedeschia s zijn ook geschikt om in potten, bloembakken en terracotta potten te kweken. 

Plant ze na de vorst op een zonnige beschutte plaats in de tuin en geef ze veel water. Plantdiepte ongeveer 10 cm, bloeitijd na ongeveer 3 maanden. Tot aan het planten droog en luchtig bewaren. Deze Zantedeschia s zijn geteelde knollen. TIP: Vroege bloei kan worden verkregen door in februari/maart binnenshuis voor te kweken.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Witte Aronskelk - Zantedeschia Africana is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Witte Aronskelk - Zantedeschia Africana kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Witte Aronskelk - Zantedeschia Africana kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Witte Aronskelk - Zantedeschia Africana voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Aronskelk
Specificaties
sku 4160-J-311950
Levertijd 2D
Standplaats half schaduw   volle zon  
Bloeimaand juli   augustus   september  
Kleur Wit  
Planthoogte
Planttype Arum
Produkt Vaste planten   Snijbloemen   (Ook)-Voor in huis   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand maart   april   mei  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Zantedeschia Aethiopica