Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Anemoon bollen
Uitverkocht

Anemoon de Caen Mix (Grootverpakking)

€7,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 50
Latijnse naam Anemone Coronaria
Uitverkocht
Vrolijk en lieflijk, Anemoon De Caen is een kleurrijke aanwinst in de tuin. Zeer geschikt om voorin de bloemborder te planten en aan de rand van paden. Geplant in grote aantallen, komt zij bijzonder mooi tot haar recht. Anemoon De Caen is de meest bekende en verkochte bloembol in Nederland. U ziet ze vaak in boektten bij de bloemist. Deze 30-40 cm hoge soort kan varieren in kleur van wit tot donkerrood en blauw. De meeste bloemen hebben een witte rand om het schitterende zwarte hart. Elke bol bloeit gegarandeerd na het planten. De soort kan jaarrond geplant worden, maar is niet winterhard!
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Anemoon de Caen Mix (Grootverpakking) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Anemoon de Caen Mix (Grootverpakking) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Anemoon de Caen Mix (Grootverpakking) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Anemoon de Caen Mix (Grootverpakking) voor slechts € 7,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Anemoon bollen
Specificaties
sku 720-K-97857
Levertijd 2D
Kleur Gemengd   Paars   Rood   Roze  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   september   oktober   november   december  
Plantmaand onder Glas Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December
Bloeimaand februari   juni   juli   augustus   september   oktober  
Produkt Aanbiedingen bloembollen   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Gemengde collecties Anemoon
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 50
Latijnse naam Anemone Coronaria