Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Anemoon bollen
Uitverkocht

Anemoon Bicolor

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Anemone Coronaria

Anemoon Bicolor is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Anemoon Bicolor kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Anemoon Bicolor kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Anemoon Bicolor voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Deze prachtige Anemoon Bicolor zorgt voor de nodige kleur en romantiek in de zomertuin met zijn vrolijke en liefelijke bloemen. Het is een kleurrijke aanwinst in de tuin. Zeer geschikt om voorin de bloemborder te planten en aan de rand van paden. Geplant in grote aantallen, komt zij bijzonder mooi tot haar recht.
Toon alle Anemoon bollen
Specificaties
sku 700-J-111110
Levertijd 2D
Kleur Rood   Wit  
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   september   oktober   november   december  
Planttype Anemoon
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Anemone Coronaria